Functie
- Meesterlijk bereiden en verdelen van deeg
- Vakkundig afbakken van deeg met precisie
- Kunstzinnig snijden en arrangeren van fruit
- Fijne afwerking en decoratie van patisseriecreaties
Jouw profiel
- Ervaring is een must
- Diepgaande ambachtelijke kennis en leergierigheid
- Flexibiliteit voor wisselende diensten, inclusief zaterdag
- Vurige passie voor patisserie en creatieve expressie
-
Voedingswaren bereiden: Fijne bakkersproducten (croissants, chocoladebroodjes, brioches, ...)
-
Voedingswaren bereiden: Bakkerijproducten (witbrood, stokbroden, speciaal brood, ...)
-
Voedingswaren bereiden: Bereiden van opgelegd fruit (geconfijt fruit, vruchtengelei, ...)
-
Voedingswaren bereiden: Suikerwaren
-
Voedingswaren bereiden: Chocolade
-
Voedingswaren bereiden: Traiteurschotels (pizza's, quiches, sandwiches, ...)
-
Voedingswaren bereiden: Gebakjes
-
Patisseriedeeg kneden en bereiden (bodem beleggen, versieren, ...)
-
Een organisatie boekhoudkundig en administratief beheren
-
Voedingswaren bereiden: Artisanale confituren
-
Ingrediënten mengen voor deeg, pudding, versieringen en nagerechten
-
Samenstellen en versieren van producten (koekjeslagen, crème au beurre, sauzen, glaceren, ...)
-
Ingrediënten kiezen en doseren voor het maken van producten (bloem, gist, additieven, ...)
-
Medewerkers opleiden in vaktechnieken
-
De productie plannen volgens de bestellingen, de voorraad en het seizoen
-
Patisserie, suiker- of chocoladewaren bereiden
-
Goederen en producten ontvangen
De levering controleren
-
Droge of verse vruchten voorbereiden (snijden, schillen, spoelen, ...)
-
Het werkblad, het gereedschap en de ruimtes schoonmaken en hygiënisch houden
-
De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
Bestellingen plaatsen
-
Patisserie, suikerwaren of chocolade verpakken
De producten in de etalage, in de rekken en op de toonbank plaatsen
Aanbod
- Deel passie met gezonde bedrijfscultuur
- Flexibel werkschema voor werk-privébalans
- Marktconforme beloning voor jouw inzet en talent
- Leef je passie uit en beïnvloed de smaakwereld
- Ideaal werkschema: vijf dagen, 38 uur per week
Solliciteren
Torben Hugelier
051 499 800
tielt@go4jobs.be